Wie zijn wij

 

Met trots stellen wij u onze begeleiders voor! 

Elke begeleider is in het bezit van een pedagogisch diploma. Daardoor kunnen ze optimaal inspelen op de behoeften en noden van alle kinderen. We werken met doelstellingen, we sporten veilig en zorgen voor een zorgend klimaat waar elk kind zichzelf kan zijn.

Per kamp kan de begeleiding anders zijn, de combinatie van ons team wordt specifiek gekozen afhankelijk van de leeftijd en/of het kampthema. 

NICKY VERNIEUWE.

- Houdt van sushi, frietjes, Vlaamse misdaadseries, alle goede doelen, haar zoontje Stenn, haar lieve man en pluskinderen.

Het hart en oprichtster van Dansschool Danzateljee. Kleuterleidster van opleiding, behaalde verscheidene certificaten, waaronder dreumesdans en kinderdans. Ze dansen jarenlang als professional nationale en internationale wedstrijden. We kennen haar als danspartner van Mathias Coppens, Koen Crucke en Anthony Kumpen in het programma Sterren op de dansvloer (Vtm), zetelde als jurylid in de eerste Vlaamse versie van So You Think You Can Dance (Vtm). Ze werkte zowel voor als achter de schermen van verscheidende televisieprogramma's op Vtm, Eén, Ketnet, Vtm KZoom. Als danseres, coach, choreografe, MUA en kostuum verantwoordelijke.

Vandaag concentreert ze zich enkel nog op haar dansschool "Danzateljee" waar ze jong en oud begeleid en met haar docententeam van elke dansles een ware beleving maakt!

"VaKAMPtie" is het babyzusje van "Danzateljee" en een creatie van Nicky. Met een poel van opgeleide monitoren en docenten maken we van elk kamp een geweldige ervaring voor jong en oud. Omdat de Danzateljee kampen steeds onmiddellijk volgeboekt zitten, was de nood hoog om hier een aparte organisatie van te maken. Ook hier zorgt Nicky samen met haar team voor de creatieve en organisatorische begeleiding. 


ANKE DE BLOCK.

- Houdt van Zumba®, lekker eten, samenzijn met vrienden, haar job en engeltjes maken in de sneeuw.

Anke is onze meest waardevolle organisatorische docente. Als ervaren monitor voor vele organisaties is ze steevast elke vakantieweek - al een jaar op voorhand - volgeboekt. Ze is een gigantische aanwinst en kunnen haar niet missen. Ze zorgt voor het goede verloop van elk kamp, werkt alles tot in de puntjes uit. Haar onuitputbaar enthousiasme werkt aanstekelijk en ze is dus de favoriet van vele kampdansers. Van alle markten thuis qua dans, crea en allerhande spelen. En ze is altijd luid en duidelijk. :-)

 


ROBIN DE ROEVE

- Houdt van latin muziek en dans, gek doen, groot worden.
Robin was altijd de vaste leraar Multimove in Danzateljee. Vanaf 4 jaar leert hij onze kinderen rollen, kruipen, mooie, springen, schuiven, spelen, lopen, huppen, enz enz. Hij zorgt dan ook altijd voor de sportieve noot van onze kampen. Als ervaren en verantwoordelijke begeleider is hij er ook altijd bij op danskamp aan zee.  Robin studeert voor leraar lager onderwijs en wij zijn ervan overtuigd dat hij zijn diploma op zijn sokken zal behalen. 


YANA HANSSENS

- Houdt van schaatsen, lachen, haar hondje, haar zussen en broers, dansen, lesgeven, chocolade. 

Yana stond al op elk podium van Showbizzland en is sinds haar 7 jaar een vast lid van Danzateljee. Ook schaatst ze zelf op zeer hoog niveau en geeft ze les aan verschillende niveau- en leeftijdsgroepen op het ijs. Haar talent reikt dan ook zeer ver. In Danzateljee geeft ze enkele vaste lesuren, waaronder de dansteams die hun beste beentje voorzetten in het wedstrijdcircuit.
Het lesgeven zit haar duidelijk in het bloed en dat merk je aan alles wat ze doet.  Zij is werkzaam als leraar lager onderwijs.


SHAUNI VERHEYDEN

- Is gek op dansen, kinderen, mode, haar zusje, haar liefje.

Juf Shauni is onze allernieuwste "aanwinst". Ze studeert voor kleuterjuf en doet al haar extra ervaring op in Danzateljee tijdens de kinderlessen (2,5-8) op zaterdag. Met haar leutig accent, haar guitige lach en inzet, is elke dag een dag vol plezier. Met veel enthousiasme staat ze voor de groep en heeft oog en aandacht voor elk kind. Onze jongste dansertjes hebben haar onmiddellijk in hun armen gesloten. Welkom juf Shauni!


EMELY VAN NESPEN

- Emely houdt van dansen, lachen, pizza en Netflix.
Emely Van Nespen, als klein meisje zelf begonnen met dansen bij Danzateljee. Ondertussen is ze 18 en assisteert de kleuterlessen. In september begint ze aan haar opleiding verpleegkunde aan Artesis Platin. Heeft een hart voor dansen en voor kinderen.
Naast haar liefde voor dans heeft Emely ook jarenlang op het podium gestaan voor musicals. Hierdoor heeft ze veel ervaring met performen en is ze dus een goede aanwinst voor dit team!