Schrijf je nu nog in voor ons DANSKAMP AAN ZEE in AUGUSTUS 2023 !!

Wie zijn wij

 

Met trots stellen wij u onze begeleiders voor! 

Elke begeleider is in het bezit van een pedagogisch diploma. Daardoor kunnen ze optimaal inspelen op de behoeften en noden van alle kinderen. We werken met doelstellingen, we sporten veilig en zorgen voor een zorgend klimaat waar elk kind zichzelf kan zijn.

Per kamp kan de begeleiding anders zijn, de combinatie van ons team wordt specifiek gekozen afhankelijk van de leeftijd en/of het kampthema. 

 

NICKY

 • Houdt van sushi, frietjes, Vlaamse misdaadseries, alle goede doelen, haar zoontje Stenn, haar lieve man en pluskinderen.
 • Het hart en oprichtster van Dansschool Danzateljee. Kleuterleidster van opleiding, behaalde verscheidene certificaten, waaronder dreumesdans en kinderdans. Ze dansen jarenlang als professional nationale en internationale wedstrijden.  Ze werkte zowel voor als achter de schermen van verscheidende televisieprogramma's op Vtm, Eén, Ketnet, KZoom. Als danseres, coach, choreografe, MUA en kostuum verantwoordelijke.
 • "VaKAMPtie" is het baby-zusje van "Danzateljee" en een creatie van Nicky. Met een poel van opgeleide monitoren en docenten maken we van elk kamp een geweldige ervaring voor jong en oud. Omdat de Danzateljee kampen steeds onmiddellijk volgeboekt zitten, was de nood hoog om hier een aparte organisatie van te maken. Ook hier zorgt Nicky samen met haar team voor de creatieve en organisatorische begeleiding. 

ANKE 

 • Reeds 15 jaar Zumba® instructor, lekker eten, samenzijn met vrienden, haar job en engeltjes maken in de sneeuw.
 • Anke is onze meest waardevolle organisatorische docente. Als ervaren monitor voor vele organisaties is ze steevast elke vakantieweek - al een jaar op voorhand - volgeboekt. Ze is een gigantische aanwinst en kunnen haar niet missen. Ze zorgt voor het goede verloop van elk kamp, werkt alles tot in de puntjes uit. Haar onuitputbaar enthousiasme werkt aanstekelijk en ze is dus de favoriet van vele kampdansers. Van alle markten thuis qua dans, crea en allerhande spelen. En ze is altijd luid en duidelijk. :-)

YANA

 • Houdt van schaatsen, lachen, haar hondje, haar zussen en broers, dansen, lesgeven, chocolade. 

 • Yana stond al op elk podium van Showbizzland en is sinds haar 7 jaar een vast lid van Danzateljee. Ook schaatst ze zelf op zeer hoog niveau en geeft ze les aan verschillende niveau- en leeftijdsgroepen op het ijs. Haar talent reikt dan ook zeer ver. In Danzateljee geeft ze enkele vaste lesuren, waaronder de dansteams die hun beste beentje voorzetten in het wedstrijdcircuit.

 • Het lesgeven zit haar duidelijk in het bloed en dat merk je aan alles wat ze doet.  Zij is werkzaam als leraar lager onderwijs.


EMELY 

 • Emely houdt van dansen, lachen, pizza en Netflix.
 • Emely Van Nespen, als klein meisje zelf begonnen met dansen bij Danzateljee. Ondertussen is ze +20 en assisteert de kleuterlessen. In september begint ze aan haar opleiding verpleegkunde aan Artesis Platin. Heeft een hart voor dansen en voor kinderen. Ze coacht de wedstrijdteams in de dansschool.
 • Volgt een opleiding verpleging
 • Naast haar liefde voor dans heeft Emely ook jarenlang op het podium gestaan voor musicals. Hierdoor heeft ze veel ervaring met performen en is ze dus een goede aanwinst voor dit team!

 


Wat fijn dat je onze vaKAMPtie website een bezoekje brengt!

Als dansorganisatie met reeds 18 jaar op de teller, maken wij van elke vakantie een leuke ervaring!

"Dansen, sporten, plezier maken & creatief bezig zijn" is ons motto. Verschillende thema's, steeds dezelfde docenten en begeleiders en dat alles met het oog op de ontwikkeling. 

Al onze monitoren, begeleiders & docenten zijn pedagogisch onderricht, zodat je kinderen bij ons in goede handen zijn. Onze docenten zijn o.a. leerkrachten uit het basisonderwijs.

We wensen jou veel plezier met het zoeken naar een superleuk kamp! 

Het vaKAMPtie team