Schrijf je nu nog in voor ons DANSKAMP AAN ZEE in AUGUSTUS 2023 !!

Kleuterkampen zijn onze specialiteit! 
met ervaren kleuterleidsters en begeleiders, staan we garant voor educatieve, speelse en pedagogische kampen. Als spelend leren onze kinderen over verschillende leuke thema's! We sluiten aan bij de werking van ene kleuterklas met een onthaalkring en vaste activiteiten doorheen de dag / week. Zo blijft de structuur heel duidelijk en kunnen onze kinderen op een aangename manier van de week genieten. 
We bieden een variatie aan activiteiten binnen het thema van die dag of week: kringgesprek, crea activiteiten, dans, kleutergym, multimove®, spel, .... Ook onze dansschool wordt omgetoverd met verschillende hoeken (in thema) om hoekenwerk te kunnen aanbieden. Een blokkenhoek, een muziekhoek, een speelhoek, een boekenhoek, .... En themaspecifieke ontdekhoeken. We laten de kinderen kennismaken met media gerichte activiteiten door het grote interactieve Prowise scherm met allerlei educatieve spelletjes en activiteiten, verhalen en vertelplaten. 
De kinderen krijgen uiteraard voldoende tijd om te experimenteren met materialen, muziek, en beweging. Er is na het middagmaal een rustmoment voorzien, waarbij de jongste kleuters met gemak even een dutje kunnen doen. We werken gedifferentieerd in onze activiteiten. een kind van 3 jaar heeft niet hetzelfde ontwikkelingsniveau dan een kind van bijna 6 jaar. 

Neem snel een kijkje in ons aanbod: