Aan zee !

Elk jaar trekken we met dansers en niet-dansers naar zee! 
Een hele week blijven we daar overnachten, doen we MEGA leuke activiteiten: dansen, zingen, muziek maken, sport en spel, theater, creatief bezig zijn, ... noem maar op!  We gaan een dagje naar zee en naar het plaatselijk zwemparadijs! We beleven de gekste avonturen en werken rond een thema! 

Het thema dit jaar:

....


KAMPENALGEMENE INFORMATIE

Er bestaat een aparte website met ALLE handige informatie en verplichte invuldocumenten (verzekering, voeding, medische fiche, ...) die we nodig hebben wanneer uw kind mee op kamp gaat.

https://www.danskampaanzee.be

Deze website is uiteraard enkel toegankelijk met een wachtwoord dat u enkel krijgt nà inschrijving. Ook kan je alle avonturen van uw kind volgen via de blog en de honderden foto's op deze website.

WANNEER

Zomervakantie 2021
8 aug - 14 aug 2021

 

LEEFTIJD

7 tot 16 jaar
°2013 - °2004

LOCATIE

Home St-Antoine
(Del Huzo)
Pylyserlaan 25
8670 Koksijde

TYPE
Dansstage met overnachting 


INBEGREPEN?

 • Sportverzekering
 • Ontbijt, lunch, avondmaal, 4-uurtje en dranken 
 • Fulltime begeleiding
 • Professionele dansleraren en docenten
 • Uitstap naar zee én zwembad 
 • Sport-, crea- en spelmateriaal

HANDIG OM TE WETEN

AANKOMST EN AFHALEN

Ouders brengen hun kinderen zélf naar de kampplaats en komen ze daar ook weer ophalen. Zo kunnen ouders de bedden van hun kinderen zelf ook opmaken en wordt het afscheid makkelijker. 
op het einde van de week is er een toonmoment / show (Als de corona maatregelen dit toestaan, uiteraard) 

DIEET /  MAALTIJDEN

er wordt elke dag kraakvers gekookt door een team van koks. Het eten is òverheerlijk. Het weekmenu komt bij aankomst op de Facebookpagina van het kamp te staan.

Als je kind een bepaald dieet volgt, moet je dit op voorhand doorgeven! Je krijgt dit document na inschrijving in je mailbox. Denk aan:

 • Vegetarisch
 • Halal
 •  Lactose
 • Allergiën allerlei
 • Kosher
 • ...

Hier wordt 100% rekening mee gehouden bij het bereiden van de maaltijden. 

OVERNACHTEN

Onze kinderen slapen op kamers per 4, 6, 8 of zelfs 12! Ze kunnen dus kiezen met wie ze graag samen liggen. De begeleiding slaapt op dezelfde gang en blijft permanent bij de kinderen. 
Je voorziet bij de jongsten best een zakje per dag met de nodige kledij (onderbroekje, onderhemdje, T-shirt, broek/rok/ sokken). Dat maakt het voor hen een heel pak makkelijker! Voorzie ook een zakje voor vuile en zeer vuile was! maar dat laten we nog weten na inschrijving.

KOFFERS

We werken sinds vorig jaar niet meer met koffers, maar wel met handige zakken (Ikea). De kamers zijn voldoende ruim, maar niet om 10 koffers weg te bergen. De zakken nemen niet veel plek in en zijn veel handiger in gebruik en minder zwaar.

De jongste kinderen krijgen een fiche waarop duidelijk vermeld staat HOE de zak in te pakken, zodat ze zelfstandig elke dag verse en propere kleren kunnen aandoen

DISCO

Op het einde van de kampweek organiseren we een "bonte avond" of "disco". Meestal gebeurt dit in het kampthema. Alle info krijg je voor het kamp in je mailbox!

DANSEN

De kids worden ingedeeld in groepen per leeftijd en niveau. Heeft jouw kind nog nooit gedanst? Dan komt ze sowieso bij de beginners terecht. Omgekeerd hetzelfde! Dit jaar gebeurt dit binnen de eigen bubbel!

SPORT EN SPEL

We beschikken over een groot terrein van duinen en zand. Genoeg plek om te sporten en spel aan te bieden. Ook crea, muziek, quizzen, estafettes, ... en ook andere leuke activiteiten komen aan bod!

THEATER

Sinds enkele jaren gaan er 2 docenten theater en kunst mee. Zodoende wordt ons kampthema helemaal uitgewerkt via drama, theater en dans!

BEGELEIDING EN MONITIOREN

Alle begeleiders hebben een PEDAGOGISCH diploma en zijn +16 jaar. Onze monitoren zijn in het bezit van hun monitoren diploma én worden steeds begeleid door een professionele monitor. 

BLOG en SOCIAL MEDIA

We hebben een spiksplinternieuwe website (www.danskampaanzee.be) waarop ALLE informatie staat, waarop elke dag de blog en vele foto's worden ge-upload en waarop jullie een berichtje kunnen achterlaten. Deze website is enkel toegankelijk met een wachtwoord (dat je krijgt na inschrijving).